apartment

Åh är toppenglad! Jag & min kille har bott i samma etta nu i ca 2 år och vart ute efter att flytta till större ett tag nu. Vi vill även helst bo i samma område som vi bor i nu i dagsläget och har stått i kö i samma hyresförening för att få flytta till större.

De senaste två dagarna har jag hittat två olika lappar i vårt trapphus där det är 2 olika personer som vill byta till en mindre lägenhet, den ena är en trea och den andra en tvåa! Vi ska kolla på båda lägenheterna de kommande dagarna och jag såååå glad!! Så otroligt skönt att få flytta till något större alltså, helt fantastiskt. Och dessutom då på vår väg där vi helst av allt vill bo!

Idag blir det alltså städning när jag kommer hem så att folk faktiskt vill bo där haha. Jag hoppas mest på trean beroende på hur hög hyran är, annars så är det helt överenskomligt med en tvåa på 68 kvm <3


din åsikt, mjau!
Postat av: Maja

Åååh! Fan va sweet! Hoppas ni får ngn av dem! <3

2010-02-09 @ 16:39:41
URL: http://dendansandeelefanten.blogg.se/
Postat av: Frida

hej!

du verkar vara en riktigt cool tjej med skön stil! jag har en fråga till dig, kanske helt konstigt egentligen, men vet du nåt om var man kan göra bra rastaflätor för inte så jätte högt pris i stockholm? du har ju lite sån stil och det är så sjukt coolt så jag tänkte chansa och kolla :)



kram frida!

2010-02-09 @ 20:39:48
URL: http://friidilinen.webblogg.se/
Postat av: VIKTORIA TOMIC.SE

Gud vad kul :D jättegrattis!

2010-02-10 @ 22:40:29
URL: http://viktoriatomic.se
Postat av: Sandra Marinoni

gus så spännande :D

2010-02-11 @ 15:25:21
URL: http://marinoni.blogg.se/

Skriv något kul/tråkigt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0